Κατερίνη: Νεκρός 53χρονος σε τροχαίο – Πιθανόν από παθολογικά αίτια ο θάνατος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 53χρονος το απόγευμα της Δευτέρας (31/01), ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λιτοχώρου.
Το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και ακινητοποιήθηκε στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, προσκρούοντας στα μεταλλικά στηθαία. Ωστόσο, σύμφωνα με το thesstoday.gr, από τα πρώτα στοιχεία που εξετάζει η Τροχαία, η οποία έσπευσε στο σημείο, φαίνεται πως η σύγκρουση δεν ήταν τόσο σφοδρή ώστε να προκαλέσει θανάσιμο τραυματισμό.
Έτσι, δεν αποκλείεται ο θάνατος του 53χρονου, που διαπιστώθηκε στο γενικό νοσοκομείο της Κατερίνης όπου τον μετέφερε το ΕΚΑΒ, να επήλθε από παθολογικά αίτια.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποσαφηνίσει η νεκροψία- νεκροτομή, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Πιερίας.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

282 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες