Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Άλλα είπε στην κατάθεσή του και άλλα λέει δημόσια»

Στην πορεία των ερευνών στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, o Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, ανέφερε πως υπάρχει ακόμα κενό στην υπόθεση, όσον αφορά στο κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, ενώ ελπίζει αυτό να λυθεί από τις ανακριτικές αρχές.

Ο Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη

Μάλιστα ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκαθάρισε πως κάποιος μπορεί να βρει πολύ εύκολα κεταμίνη.

«Κεταμίνη μπορεί να βρει οποιοσδήποτε στη μαύρη αγορά και στην πιάτσα των ανθρώπων που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Συνεχίζουμε να βλέπουμε το ίδιο έργο. Βλέπουμε ένα ζευγάρι που είχε δώσει μια κοινή συνέντευξη καθόλα αγαπημένο. Έτσι τουλάχιστον έδειχναν. Μετά τη σύλληψη της βλέπουμε μια διάσταση απόψεων στα ΜΜΕ. Στην κατάθεση του, όμως ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τη σύζυγό του. Άλλα είπε στην κατάθεση του και άλλα λέει δημόσια».

Ο κ. Κατερινόπουλος είπε πως η νέα ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας πρέπει να διευκρινιστεί περαιτέρω. «Για τους άλλους δύο θανάτους που διατάχθηκε έρευνα, από ποιους θα γίνει η έρευνα; Αυτό είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργίες».

«Κάθε πολίτης οφείλει να ενημερώνει τις αρχές όταν υποψιάζεται την τέλεση κάποιου εγκλήματος. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια ΜΚΟ, δεν είναι δημόσια αρχή. Οι γιατροί όφειλαν να ενημερώσουν ή την αστυνομία η τον εισαγγελέα. Ίσως τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά» πρόσθεσε ο κύριος Κατερινόπουλος.

«Είδαμε και τον πατέρα που ζητούσε από τον καθηγητή να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί. Φαίνεται πως δεν έχει μόνο η μάνα ιατρικές γνώσεις, αλλά και ο πατέρας. Ζητάει την είσοδο στη ΜΕΘ για ενυδάτωση. Ακούσατε, ακούσατε…» σχολιάζει στο τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες