Κάτω Αχαΐα: Συνελήφθη ανήλικος που «ρήμαζε» σπίτια στην περιοχή

Συνελήφθη στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αχαΐας, ένας ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και στέρηση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, την ίδια ημέρα το πρωί, εισήλθε σε δύο οικίες στην Κάτω Αχαΐα, από τις οποίες αφαίρεσε τα εξής: δύο κινητά τηλέφωνα, ένα γυναικείο επίχρυσο ρολόι και μία χρυσή βέρα.

Επιπλέον, από τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του για την παραμέληση της εποπτείας του.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ