Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίστηκε η δίκη του Φιλιππίδη – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι του για την πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό

Για κατάρρευση της κατηγορίας του βιασμού έκαναν λόγο οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Στο ακροατήριο σήμερα συνεχίστηκε η εξέταση από την πολιτική αγωγή της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Απριλίου, οπότε και στη μάρτυρα αναμένεται να υποβάλλουν ερωτήσεις οι συνήγοροι υπεράσπισης του Π. Φιλιππίδη.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τόνισε «είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Από την πλευρά της, η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες