«Θύμα συγκυριών ο Γιώργος Κιμούλης – Η νομιμότητα δεν βρίσκεται μέσα από τηλεοπτικές παρεούλες κλαψουρίζοντας», λέει ο δικηγόρος του για την αγωγή στο ΣΕΗ (βίντεο)

Ο Γιώργος Κιμούλης υπέβαλε αγωγή κατά του ΣΕΗ η οποία επιδόθηκε στο Σωματείο, ζητώντας ακύρωση της διαγραφής του και 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη ενώ κάνει λόγο για στοχευμένη καταστροφή του με απώτερο σκοπό την αυτοπροβολή και την δημιουργία καριέρας.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, υποστήριξε ότι στην αγωγή που επιδόθηκε σε βάρος του ΣΕΗ έχουν αναλύσει δέκα σημεία που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Κιμούλης διαγράφηκε άδικα από την ΣΕΗ.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος του ηθοποιού υπογράμμισε ότι ο πελάτης του είναι θύμα αριβισμού και υπήρχε σκοπιμότητα αυτοπροβολής αυτών που προέβησαν στην διαπόμπευσή του.

«Θύμα στόχευσης ο Γιώργος Κιμούλης»

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι θύμα στόχευσης κι αυτοί που τον κατηγορούσαν είχαν πλήρη επίγνωση και σκοπιμότητα να τον καταστρέψουν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Ο κ. Καπερνάρος συνέχισε με σκληρή γλώσσα, τονίζοντας: «Η νομιμότητα είναι εάν μου έκανε κάποιος κάτι η προσφυγή στα Δικαστήρια και καταγγέλλω το γεγονός. Δεν προσφεύγουμε στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια να κάνουμε ”παραπονάκια” και να κλαψουρίζω με ένα παρεάκι στην τηλεόραση για να κάνω ”καριερούλα”».

Υπενθυμίζεται ότι είχαν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές από τον περασμένο Φεβρουάριο αναφορικά με την δήλωση της Ζέτα Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή. Οι νομικοί εκπρόσωποι είχαν συναντηθεί πριν από λίγο καιρό προκειμένου να βρεθεί λύση σε γραφείο δια μεσολαβητού κα να μην οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες, βήμα που τελικά δεν ευοδώθηκε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες