Κιβωτός του Κόσμου: Μάρτυρας επιβεβαίωσε κακοποιητικές συμπεριφορές – Πιθανή νέα έρευνα μετά τα στοιχεία της οικονομικής αστυνομίας

Τα στοιχεία που συγκέντρωσε κατά τις εφόδους της σε διάφορες δομές της Κιβωτού του Κόσμου, αναμένεται να διαβιβάσει τις επόμενες ημέρες στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, η οικονομική αστυνομία.

Αφού τα στοιχεία αυτά της οικονομικής αστυνομίας αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν το αντικείμενο νέας προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελία Πρωτοδικών προτίθεται να διερευνήσει ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις, όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα αδικήματα να διευρυνθούν σε πιθανή τέλεση απιστίας, υπεξαίρεσης ή απάτης, σε περίπτωση που ο διαχειριστικός έλεγχος οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και το ζητήσει η νέα διοίκηση της Κιβωτού.

Πάντως, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κιβωτού, έχει δικαίωμα να υποβάλει έγκληση εντός τριμήνου από τον εντοπισμό πιθανής τέλεσης των αδικημάτων.

Την ίδια ώρα, με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ποινική έρευνα που διεξάγουν οι δυο εισαγγελείς ανηλίκων για κακοποιητικές συμπεριφορές εντός δομών της Κιβωτού. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, κλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα και κατέθεσε ένας ακόμη πρώην εργαζόμενος σε δομές της ΜΚΟ, ο οποίος και φέρεται να να επιβεβαίωσε κακοποιητικές συμπεριφορές.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες