Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην φιλοξενούμενος που ζει στην Ολλανδία ήρθε στην Ελλάδα για να υποστηρίξει τον πατέρα Αντώνιο – «Μας μάζευε από καφενείο για να μας σώσει»

Πρώην φιλοξενούμενος στην «Κιβωτό του Κόσμου» μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή του στη δομή.

Ο Παντελής Μπακουσόγλου ζει και εργάζεται στην Ολλανδία. Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, μόλις πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντώνιου, ήρθε στην Ελλάδα και να υποστηρίξει  τον ιερέα.

«Από τα 8 μέχρι τα 18 μου ήμουν στην «Κιβωτό». Από ένα καφενείο μας «μάζευε» για να μας σώσει. Στην «Κιβωτό» ήμασταν μαζί με τον αδελφό μου, δεν μάθαμε το κακό, μάθαμε το καλό», είπε αρχικά ο Παντελής Μπακουσόγλου.

«Κακές συμπεριφορές υπήρχαν σε κάθε παιδί, μας τιμωρούσαν, μας έβαζαν 1 ώρα στη γωνία ή μας έκοβε το παιχνίδι. Μια φορά είδα μια κακή συμπεριφορά υπάλληλου και αμέσως έφυγε. Έχω πάει διακοπές με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά δεν υπήρχε ποτέ διαχωρισμός, “θα πάτε πχ. μόνο αγόρια ή μόνο κορίτσια», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις διακοπές και που έκαναν προσέθεσε: «στην κρουαζιέρα για παράδειγμα πηγαίναμε 8 αγόρια, 8 κορίτσια, 4 υπεύθυνοι».

Ο Παντελής Μπακουσόγλου μίλησε για την ζωή του τώρα ως ενήλικας.

«Δουλεύω στην Ολλανδία και με αυτά που άκουσα, ήρθα για να υπερασπιστώ την Κιβωτό του κόσμου. Αυτά που ακούω, για μένα είναι ψεύδη. Μακάρι να την αναλάβει την «Κιβωτό» ο πατέρας Αντώνιος, γιατί με τον ιδρώτα και την αγάπη του την έχει χτίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες