Κιβωτός του Κόσμου: Συγκέντρωση… συμπαράστασης στον πατέρα Αντώνιο – Οι συμμετέχοντες καλούνται να κρατάνε άσπρα κεριά!

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε την Παρασκευή ο Αποστόλης, ένα από τα παιδιά που είχαν φιλοξενηθεί σε στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό, εκεί από όπου ο πατέρας Αντώνιος ξεκίνησε το έργο του.

Όπως είπε ο νεαρός άνδρας σήμερα, έχει ακόμη 5 αδέλφια και αρχικώς πήγε στην δομή για να τον βοηθήσουν στα μαθήματα. Ερωτηθείς αν είχε υποπέσει στην αντίληψη του οτιδήποτε από αυτά που καταγγέλλονται για τον Πατέρα Αντώνιο και την «Κιβωτό» απάντησε κατηγορηματικά «όχι» και εξέφρασε την απορία του για όλες αυτές τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, συμπληρώνοντας πάντως ότι πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο ίδιος βρισκόταν στη δομή.

Επίσης ανέφερε πως σήμερα το βράδυ θα δώσει και ο ίδιος το «παρών» στις 18:00, στο κάλεσμα που έχει απευθύνει η «Κιβωτός» για συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον πατέρα Αντώνιο, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να κρατάνε άσπρα κεριά.

Στην  εκπομπή παρουσιάστηκε επίσης, συνέντευξη της κ. Περσεφόνης, μιας ηλικιωμένης η οποία είχε συμφωνήσει να μεταβιβάσει ένα ακίνητο της στην «Κιβωτό του Κόσμου», λαμβάνοντας εγγυήσεις πως οι άνθρωποι της δομής θα την φροντίσουν εφόσον χρειαστεί καθώς περνούν τα χρόνια.

Ωστόσο, όπως ανέφερε, δεν υπήρξε επί μακρό διάστημα κανένα ενδιαφέρον για εκείνη απο τους ανθρώπους της ΜΚΟ και δήλωσε πως μετανοεί τώρα για την απόφαση της να κάνει δωρεά στην δομή, όπως άλλωστε συμβαινει τις τελευταίες ημέρες και με πολλούς υποψήφιους διαθέτες, οι οποίοι μετανοούν για τις αποφάσεις τους και αλλάζουν τους όρους στις διαθήκες τους, ώστε να μην ειναι η ΜΚΟ μεταξύ των κληρονόμων τους.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες