Κολωνός: «Οι αρχές μπορούν να εντοπίσουν και άλλα πρόσωπα χωρίς να χρειαστεί να καταθέσει η 12χρονη» (VIDEO)

 

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε στο Live News η δικηγόρος του θύματος, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Όπως είπε αρχικά η δικηγόρος, δεν έχει επαφή με την 12χρονη και γνωρίζει μονάχα όσα αναφέρει στους συγγενείς της. Ανέφερε πως βάσει των όσων δήλωσε η θεία του θύματος στον δικηγόρο της μητέρας, Απόστολο Λύτρα, το θύμα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης πιέστηκε αρκετά από την ανακρίτρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση ψυχολόγου.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, δεν γνωρίζουμε τί έχει πει στην τέταρτη κατάθεσή της η 12χρονη» είπε η δικηγόρος.

Και συνέχισε: «Η γιαγιά και η μεγάλη αδερφή του παιδιού ζητήσανε μία ακρόαση από την κυρία εισαγγελέα Ανηλίκων, η οποία ήταν θετική στο να επιτραπούν οι επισκέψεις στα παιδιά της οικογενείας και να πάνε επίσης στο οικογενειακό τους περιβάλλον, δηλαδή στη γιαγιά και τη θεία τους εφόσον γίνουν πρώτα οι απαραίτητες έρευνες από τις κοινωνικές δομές».

Αναφορικά με τον πατέρα των παιδιών η δικηγόρος αποκάλυψε πως θα καταθέσει σύντομα και εκείνος αίτημα προς την εισαγγελέα για να έχει επικοινωνία με τα παιδιά.

Στην ερώτηση για το εάν θα κληθεί να εξετάσει εκ νέου η 12χρονη απάντησε: «Ελπίζω να μην χρειαστεί, πιστεύω πως η αστυνομία έχει στοιχεία και μπορεί να φτάσει και σε άλλα πρόσωπα χωρίς να χρειαστεί να καταθέσει το παιδί».

«H κατάστασή της δεν είναι καλή, ζητάει τα παιδιά της, κλαίει, επαναλαμβάνει πως είναι αθώα, αποδέχεται πως είχε χάσει τον έλεγχο της 12χρονης» δήλωσε η δικηγόρος σχετικά με την προφυλακισμένη μητέρα του θύματος.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες