Κορινθία: Αδίστακτοι διαρρήκτες γκρέμισαν παράθυρα σε οικία για να κλέψουν γεωργικά εργαλεία και λάδι (εικόνα)

Διαρρήκτες στην Κόρινθο

Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας στην Κλένια Κορινθίας, όταν διαπίστωσε τι είχαν κάνει αδίστακτοι διαρρήκτες στην περιουσία του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άνδρας, ο οποίος ζει πλέον στην Αθήνα αλλά κατεβαίνει τακτικά στο σπίτι του στην Κλένια, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, καθώς οι αδίστακτοι διαρρήκτες, με τη χρήση τροχού και άλλων εργαλείων, είχαν προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές στα παράθυρα του υπογείου, με σκοπό να εισέλθουν στο χώρο.

Αφού τα καταφέραν, εισέβαλλαν και έκλεψαν γεωργικά εργαλεία και μεγάλη ποσότητα λαδιού. Αξίζει να σημειωθεί, πως η κατοικία βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο, ωστόσο η παρουσία τους δεν έγινε αντιληπτή.

Η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε μεταξύ 9ης και 23ης Μαϊου, ημέρες που ο ιδιοκτήτης της κατοικίας βρισκόταν στην Αθήνα. Επιπρόσθετα, λίγες ημέρες αργότερα «χτύπησαν» και στο Χιλιομόδι. Πολλοί κάτοικοι του Χιλιομοδίου και της Κλένιας αναφέρουν τακτικές κλοπές μέχρι και ζώων.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, που διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη των διαρρηκτών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες