Κώστας Κωστόπουλος: Για βιασμό απολογείται σήμερα ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού

Εξηγήσεις για το αδίκημα του βιασμού δίνει σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπιδων ο πρώην σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστας Κωστόπουλος. Ο 57χρονος γνωστός σκηνοθέτης έχει κληθεί για σήμερα σε απολογία για το συγκεκριμένο αδίκημα μετά τη ποινική δίωξη που του άσκησε η εισαγγελία. Η κατηγορία του βιασμού του απαγγέλθηκε μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου. Ο κατηγορούμενος αρνείται εξαρχής το αδίκημα κάνοντας λόγο για ψεύδη και αντιφάσεις της μηνύτριας.

Ειδικότερα, η ηθοποιός στη μήνυσή της υποστηρίζει πως ο σκηνοθέτης την βίασε πριν από περίπου 12 χρόνια και ενώ εκείνη ήταν 21 ετών. Σύμφωνα με την μήνυσή της η γνωριμία της με τον Κ. Κωστόπουλο έγινε το 2009 και έκτοτε διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ηθοποιός, το 2010 ο σκηνοθέτης αφού της πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ, εκείνος την βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Μεταξύ άλλων στη μήνυσή της η κ. Αθανασοπούλου αναφέρει: «Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση».

Από την πλευρά του πάντως ο γνωστός σκηνοθέτης αρνείται την κατηγορία καταθέτοντας μάλιστα και μήνυση σε βάρος της ηθοποιού. Μέσω μάλιστα του συνηγόρου του Ν. Βιτώρου έχει δηλώσει τα εξής: «Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες