Ο Πέτρος Κουσουλός τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» σχετικά με τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, έπειτα από την ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου πως ευθύνεται για τον θάνατο τριών βρεφών και της αδελφής της.
«Ήταν αναμενόμενο ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου θα παραδεχόταν τις πράξεις της μέσα σε λίγες ώρες. Ήταν φανερό ότι δεν θα άντεχε την πίεση. Ωστόσο, το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να εστιάσουμε αλλού. Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι αυτές οι βρεφοκτονίες δεν εντοπίστηκαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία.
Χρειάζεται άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, ώστε να επανεξεταστεί εξ ολοκλήρου η λειτουργία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Πάτρα. Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια πρέπει επιτέλους να λάβει τέλος.
Παράλληλα, πρέπει να επανελεγχθούν όλες οι υποθέσεις ξαφνικών θανάτων βρεφών τα τελευταία πέντε χρόνια, οι οποίες είχαν καταχωρηθεί ως παθολογικά περιστατικά. Είναι πλέον προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σοβαρό και διαχρονικό πρόβλημα», δήλωσε ο δημοσιογράφος με έντονο ύφος.