Κούγιας για Μπιμπίλα: «Μετά τον ηθικό θάνατο του Λιγνάδη, «πέθανε» και τον Μάγγα, περιμένω να δω τι θα πράξει το ΣΕΗ»

«Δυστυχώς ο Μπίμπιλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει», αναφέρει ο Αλέξης Κουγιας σε γραπτή δήλωσή του με αφορμή την ανάρτηση του ηθοποιού που ανέφερε ότι έφυγε από τη ζωή ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας. Με καυστικό λόγο ο γνωστός δικηγόρος, επισημαίνει μάλιστα πως ο Σπ. Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) «μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη», κατάφερε να …πεθάνει και τον Γ. Μάγγα. Συγκεκριμένα, στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει:

«Δυστυχώς ο Μπίμπιλας είναι ένας και μοναδικός και δεν αλλάζει. Αφού, μετά τον ηθικό θάνατο του Δημήτρη Λιγνάδη, κατάφερε από τον απόλυτο κομπάρσο του κινηματογράφου και του θεάτρου, να γίνει ακόμη και πρωταγωνιστής διαφημίσεων, αυτή τη φορά για να παραμείνει στο προσκήνιο, γιατί οι δίκες μία μία τελειώνουν και «το παραμύθι παύει να έχει δράκο», αυτή τη φορά έφτασε στο σημείο να «πεθάνει» και το φίλο μου τον Μάγγα.

Είμαι περίεργος τι θα κάνει το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ με αυτόν τον τύπο, που χρησιμοποιώντας τη δυστυχία που προκάλεσε στους συναδέλφους του, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στο προσκήνιο της καθημερινότητας και δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι και παρουσιαστές κυρίως, που τον παίρνουν στα σοβαρά.

Περιμένω από τους χίλιους συναδέλφους του, τη συγκέντρωση υπογραφών και από την κα Ναταλί Χατζηαντωνίου, κάποιο δακρύβρεχτο άρθρο, το οποίο βεβαίως ποτέ δεν θα έλθει, γιατί τον Μάγγα δεν τον διόρισε η κα Μενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες