Κρανίδι: Βρέθηκε μετά από 5 μέρες ο 70χρονος αγνοούμενος

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον 70χρονο από την Ερμιονίδα, ο οποίος είχε εξαφανισθεί από τις 18 Οκτωβρίου από την περιοχή του Ξάλαυτου στο Κρανίδι.

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε από μέλη της ΟΦΚΑΘ – Βάση Ετοιμότητας Ναυπλίου σε περιοχή κοντά στο σπίτι του.

Ο 70χρονος αγνοούμενος Μπουζούμης Δημήτριος, είναι ζωντανός ωστόσο είναι πολύ ταλαιπωρημένος, καθώς είναι η πέμπτη ημέρα από την εξαφάνισή του. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

«Θέλουμε να ευχαριστούμε την ελληνική αστυνομία για την συνεργασία και φυσικά τα μέλη μας για την επιμονή και υπομονή που έδειξαν. Η δικιά μας ανταμοιβή το χαμόγελο του ηλικιωμένου!!!!», σημειώνουν οι εθελοντές σε σχετική ανάρτηση.

Βρέθηκε  ζωντανός ο 70χρονος αγνοούμενος, Μπουζούμης Δημήτριος ο οποίος είχε εξαφανισθεί από τις 18 Οκτωβρίου από την περιοχή του Ξάλαυτου Κρανιδίου.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ομάδα «ΟΦΚΑΘ Βάση Ναυπλίου» με ανακοίνωση τους.

Η ανάρτηση της ΟΦΚΑΘ

Εντοπίστηκε πριν λίγο ο αγνοούμενος ηλικιωμένος από μέλη μας σε περιοχή κοντά στην οικία του. Είναι ζωντανός αλλά πολύ ταλαιπωρημένος καθώς σήμερα έκλεισαν 5 ημέρες που είχε εξαφανίστηκε. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Θέλουμε να ευχαριστούμε την ελληνική αστυνομία για την συνεργασία και φυσικά τα μέλη μας για την επιμονή και υπομονή που έδειξαν. Η δικιά μας ανταμοιβή το χαμόγελο του ηλικιωμένου!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες