Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ 2023: «Κλείδωσε» ο νέος διοικητής ασφάλειας – Ποιος είναι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2023.

Σε έναν υποστράτηγο κοινής αποδοχής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται να «κλειδώνει» η επιλογή του νέου διοικητή της ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αυτός είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός ΓΑΔΑ, Ιωάννης Σκούρας. Πρόκειται για έναν έμπειρο αξιωματικό, ο οποίος έχει δώσει διαχρονικά τα διαπιστευτήρια του και έχει πλήρη των καθηκόντων που θα αναλάβει.

Αυτοί είναι οι νέοι αντιστράτηγοι

Ο Ελευθέριος Γκαρίλας είναι σύμφωνα με πληροφορίες του L&O ο νέος επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ, ενώ ο Σπύρος Σκλάβος προάγεται ως υποστράτηγος του Σώματος.

Ποιος είναι ο Σπύρος Σκλάβος

Απόφοιτος, Μεταπτυχιακού (MS) Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, της Εθνικής Ακαδημίας του FBI, Σπουδών Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ (UVA),Security Management στο New York College, Μεταπτυχιακού (MS) Σπουδών Εθνικής Ασφαλείας και άλλων.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών, επαγγελματικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ ήταν Εθνικός Εκπρόσωπος σε διάφορα Ευρωπαϊκά και Διεθνή όργανα.

Αυτοί οι αξιωματικοί «καρατομούνται»

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, στο πλαίσιο των κρίσεων, ολοκληρώνουν την σταδιοδρομία του στο Σώμα ο Νίκος Τσετσίκας, Ηλίας Κοσσυβάκης, Κωσταντινος Δούβαλης, Σοφία Λαμπροπούλου και Θεόδωρος Αθανασόπουλος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες