16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα για το μεταναστευτικό – Στο… τραπέζι η άμεση δημιουργία κέντρου κράτησης στην Κρήτη

    Οι μεταναστευτικές ροές πιέζουν αφόρητα τις τελευταίες ημέρες την Κρήτη και για αυτό τον λόγο θα γίνει το μεσημέρι στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σύσκεψη υπό τον υπουργό Θάνο Πλεύρη προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

    Στη σύσκεψη για το μεταναστευτικό θα λάβουν μέρος μεταξύ άλλων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χανίων, Σέβη Βολουδάκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης.

    Κατά τη σύσκεψη, αναμένεται να τεθεί μεταξύ άλλων και το ζήτημα δημιουργίας κέντρου κράτησης στην Κρήτη για την αντιμετώπιση των αυξημένων ροών.

    Στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του στην γερμανική εφημερίδα Bild.

    «Το μήνυμά μας είναι σαφές: η Ελλάδα δεν είναι ένας ανοιχτός διάδρομος προς την Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ των άλλων.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ