Κρήτη: 18χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε μπαρ – Συνελήφθη 19χρονος

Μία 18χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία έκανε καταγγελία για βιασμό που φέρεται να έγινε σε μπαρ των Μαλίων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή τουρίστρια στους αστυνομικούς, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ διασκέδαζε σε κατάστημα της περιοχής.

Όπως υποστήριξε, στο μπαρ συνάντησε 19χρονο συμπατριώτη της, τον οποίο είχε δει ακόμη μία φορά στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Κατά τους ισχυρισμούς της 18χρονης, ο νεαρός την οδήγησε στην τουαλέτα του καταστήματος, όπου και τη βίασε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 19χρονου, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ