Κρήτη: Αγόρασε αυτοκίνητο μέσω διαδικτύου και την πάτησε!

Νέα υπόθεση απάτης με θύμα έναν 43χρονο από το Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος έπεσε θύμα απάτης αγοράζοντας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέσω διαδικτύου και έχασε 3.000 ευρώ.

Το θύμα της απάτης βρήκε την αγγελία πώλησης στο ίντερνετ και πίστεψε ότι είχε να κάνει με μια πραγματική ευκαιρία. Μάλιστα, επειδή ο πωλητής βρισκόταν στην Αθήνα, ταξίδεψε κιόλας μέχρι τον Πειραιά για να δει από κοντά το ΙΧ που επρόκειτο να αγοράσει και να αξιολογήσει αν πράγματι ήταν συμφέρουσα η αγοραπωλησία.

Ο πωλητής, όμως, προφασίστηκε ότι είχε… δουλειά την ημέρα της συνάντησης και δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού του με τον Ηρακλειώτη αγοραστή. Υπέδειξε, ωστόσο, το σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο για να μπορέσει ο 43χρονος να το δει.

Η ενέργεια αυτή φαίνεται πως έπεισε τον αγοραστή, ο οποίος συμφώνησε να καταβάλει στον λογαριασμό του ανθρώπου που είχε βάλει τη διαδικτυακή αγγελία το ποσό των 3.000 ευρώ, περιμένοντας να έρθει το ΙΧ που πίστευε ότι είχε αγοράσει.

Πλην, όμως, το αυτοκίνητο δεν έφθασε ποτέ! Όταν ο 43χρονος κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, καθώς στο μεταξύ ο πωλητής δεν έδινε σημεία ζωής, έκανε τη σχετική καταγγελία σε Αστυνομικό Τμήμα στο Ηράκλειο.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν το σταθμευμένο όχημα που είδε στον Πειραιά καθ’ υπόδειξη του επιτήδειου που κατάφερε να του αποσπάσει τις 3.000 ευρώ, ήταν πράγματι προς πώληση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες