Κρήτη: Δάσκαλος έπιασε από το λαιμό 12χρονο μαθητή στο σχολείο

Περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας από δασκάλους προς μαθητές σε Δημοτικά σχολεία στην Κρήτη καταγγέλονται το τελευταίο διάστημα από γονείς στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost γονέας, 36 ετών, πήγε σήμερα στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου και έκανε μήνυση στο δάσκαλο του παιδιού του (μαθητής της Έκτης Δημοτικού) επειδή, όπως αναφέρει ο πατέρας στη μηνυτήρια αναφορά του, ο 52χρονος γυμναστής έβρισε τον γιο του.

Το περιστατικό συνέβη σε Δημοτικό σχολείο της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου ενώ η Αστυνομία αναζήτησε τον 52χρονο δάσκαλο της γυμναστικής, τόσο στο σπίτι του όσο και στο σχολείο, ωστόσο η έρευνα απέβη άκαρπη.

Παρόμοια καταγγελία και στα Χανιά

Νωρίτερα σήμερα μία ακόμα παρόμοια καταγγελία έγινε από μητέρα, 35 ετών, στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η 35χρονη μητέρα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε ότι ο 65χρονος δάσκαλος του γιου της έπιασε το 12χρονο παιδί από το λαιμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για τον δάσκαλο της γυμναστικής ενώ και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα είναι αγόρια.

Τα περιστατικά συνέβησαν χτες ωστόσο οι καταγγελίες έγιναν σήμερα στην Αστυνομία. Οι δάσκαλοι αναζητούνται από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες