Κρήτη: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά καλαθοσφαίρισης από την Ένωση Αστυνομικών

Ολοκληρώθηκε το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης του Παραρτήματος Κρήτης, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Κρήτης που συνδιοργάνωσε το Παράρτημα Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και η Περιφέρεια Κρήτης.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10/04/2022 στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στην Νέα Αλικαρνασσό, με τη συμμετοχή των ομάδων καλαθοσφαίρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και της Κυπριακής Αστυνομίας.

 

Νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης αναδείχθηκε η ομάδα των Κυπρίων αδελφών και συναδέλφων μας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την τιμητική παρουσία τους για πρώτη φορά στο τουρνουά μας. Ήταν μια ευκαιρία να αναδείξουμε την αστυνομικό αθλητισμό και να έρθουμε πιο κοντά στην τοπική κοινωνία. Με την παρουσία τους μας τίμησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Σπυριδάκης Νικόλαος ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι τοπικών και πολιτικών αρχών, Πρόεδροι Συνδικαλιστικών Ενώσεων, πλήθος συναδέλφων και φανατικοί φίλοι του αθλήματος.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή αυτή διοργάνωση.

Για την Δ.Ε. του Παραρτήματος Κρήτης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος, Αστυνόμος A’

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ Ιωάννης, Αρχιφύλακας

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες