Κυρίες της κοσμικής Αθήνας τα θύματα των «ποντικών» των τραπεζικών θυρίδων στο Ν. Ψυχικό

Κοσμήματα εκατομμυρίων ευρώ, χρυσές λίρες και μεγάλα χρηματικά ποσά, αφαίρεσαν οι «ποντικοί» που κατάφεραν να εισέλθουν στο χώρο των θυρίδων τράπεζας στο Νέο Ψυχικό και να ανοίξουν τέσσερις από τις 1.500 που υπάρχουν στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.
Στόχος έγιναν οι σύζυγοι γνωστών επιχειρηματιών με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Η μία είναι σύζυγος αντιπροσώπου μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, η δεύτερη είναι επιχειρηματίας στο χώρο του εμπορίου, η τρίτη είναι ιδιοκτήτρια γνωστού οίκου επίπλων με υποκαταστήματα σε όλη την Αττική, ενώ η τέταρτη ανήκει σε γνωστό, παλιό «τζάκι» της Αθήνας με κλινική στο κέντρο της πρωτεύουσας και πύργο από τη βυζαντινή εποχή.
H πρώτη διάρρηξη διαπιστώθηκε στις 13 Νοεμβρίου με το θύμα να υποστηρίζει πως οι άγνωστοι της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας τριών εκατομμυρίων και 42.000 ευρώ σε μετρητά.
Ένα άλλο θύμα υποστήριξε πως της αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας ενός εκατομμυρίου και 46.000 ευρώ σε μετρητά.
Άλλο θύμα κατήγγειλε πως οι «ποντικοί» των θυρίδων της αφαίρεσαν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ μετρητά.
Τις έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών δυσχεραίνουν δυο βασικοί παράμετροι: Αρχικά θα πρέπει να δουν βιντεοληπτικό υλικό χιλιάδων ωρών από τον περασμένο Αύγουστο, καθώς μέχρι τότε δεν είχε αναφερθεί κάποια απώλεια και από την άλλη θα πρέπει να διαπιστωθεί ποιο ή ποια από τα πρόσωπα που εμφανίζονται στα βίντεο δεν είχε δικαίωμα πρόσβασης στο χώρο του θησαυροφυλακίου.
Αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως οι κάμερες έχουν δικαίωμα καταγραφής εξωτερικά του χώρου των θυρίδων και όχι στο εσωτερικό για λόγους ιδιωτικότητας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες