Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος Χαϊδαρίου λόγω έργων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λεωφόρο Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 29 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 20:00 έως 09:00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λεωφόρο Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σατωβριάνδου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κυπρίων Αγωνιστών, περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

Ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα:

  • Λ. Αθηνών – δεξιά Ιερά Οδός – αριστερά Σατωβριάνδου – δεξιά Λ. Αθηνών.

Ρεύμα κυκλοφορίας προς Ασπρόπυργο:

  • Λ. Αθηνών – αριστερά Σατωβριάνδου – δεξιά Ιερά Οδός – δεξιά Λ. Αθηνών.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών από τρεις σε δύο και από πέντε σε δύο, για μέγιστο μήκος 500μ., πριν τη συμβολή της με την Ιερά Οδό με κατάληψη της δεξιάς και των μεσαίων  λωρίδων κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών από πέντε σε δύο, για μέγιστο μήκος 200μ., πριν τη συμβολή της με την οδό Σατωβριάνδου με κατάληψη της αριστερής και των μεσαίων  λωρίδων κυκλοφορίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ασπρόπυργο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες