Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Αστυνομική διεύθυνση λόγω κακοκαιρίας

Γράφει ο Μιχάλης Τεζάρης

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Ελλάδα, με την Αττική να ντύνεται στα «λευκά» μέσα στο Σαββατοκύριακο και για αυτό άρχισαν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Αστυνομική διεύθυνση.

Προκειμένου να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα στους δρόμους, έγινε γνωστό πως η κυκλοφορία στην Εθνική οδό θα γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέος τύπου οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών, στο ρεύμα προς Θήβα, από το 5ο χιλιόμετρο (από το πρατήριο καυσίμων της REVOIL, πρώην CYCLON).

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην ανώνυμη οδό από το ύψος Καλοπούλα, στην Καισαριανή, προς τον Υμηττό, καθώς και στην οδό Αγίου Παντελεήμονος από το ύψος της οδού Ξενίας (Κηφισιά) στο ρεύμα προς την Ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος Κοκκιναρά Πεντέλης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Διόνυσο

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει διακοπεί λόγω χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Διονύσου, από το 414 ΣΝΕΝ (σ.σ. Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων) έως το ύψος του Καφέ Πανόραμα.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες