Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε Νέα Σμύρνη και Βύρωνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή (9/10)  στην Νέα Σμύρνη, λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «6ος Αγώνας Δρόμου Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης», αλλά και στον Βύρωνα, λόγω των αθλητικών εκδηλώσεων «Street Handball».

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καραολή και Δημητρίου

Ειδικότερα, λόγω διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «Street Handball», την Κυριακή 09.10.2022 κατά τις ώρες 10.00΄ – 14.00΄, θα πραγματοποιηθεί η προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και  προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Καραολή και Δημητρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νέας Ελβετίας και Φορμίωνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Καρέα, περιοχής Δήμου Βύρωνος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην Νέα Σμύρνη

Λόγω διεξαγωγής του «6ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης, Νέας Σμύρνης» την Κυριακή 9.10.2022, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς περιοχής Δήμου Νέας Σμύρνης, ως εξής:

  •  Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 07.00΄ έως 14.00΄ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κράτητος και Αχιλλέως και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06.00΄ έως 14.00΄, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Δορυλαίου – Βηθυνίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Τροχαία στην ανακοίνωσή της αναφέρει «παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων»

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες