Κυψέλη: Σε 38χρονη Βρετανίδα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα – Πώς βρέθηκαν τα στοιχεία της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τη σορό στην Κυψέλη, όπου μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα παρατημένη σε ακατοίκητο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από επικοινωνία της ΕΛΑΣ με ξένες διωκτικές αρχές, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για υπήκοο Βρετανίας γεννημένη το 1988 με τα αρχικά στοιχεία Ε.Ρ..

Η λύση ήρθε από τις ΗΠΑ, καθώς στις αμερικανικές βάσεις δεδομένων εντοπίστηκαν καταχωρημένα τα δακτυλικά της αποτυπώματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι η γυναίκα ήρθε στην Ελλάδα αεροπορικώς από την Κύπρο το προηγούμενο διάστημα, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να είναι γνωστές οι επαφές της στη χώρα μας.

Αυτό θα είναι και το επόμενο στάδιο της έρευνας, προκειμένου να εντοπιστεί ο δολοφόνος της και φυσικά ποιος την παράτησε μέσα στη βαλίτσα στο συγκεκριμένο σημείο.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία των ελληνικών και των κυπριακών Αρχών για την συλλογή στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στην σύλληψη του ανθρώπου που άφησε τη σορό μέσα στη βαλίτσα και εξαφανίστηκε.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest
6949110883
6949110883
1 month ago

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΕ .ΤΗΝ ΚΟΨΑΝΕ Κ. ΤΗΝ ΒΑΆΝΕ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ .ΑΛΛΙΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΕ .ΤΗ ΧΑΣΑΠΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ .ΠΟΛΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ .Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ .ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ .ΠΙΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ .ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΦΑΝΤΆΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΟΚ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΡΟΜΕΡΟ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ