12.6 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025
More

    Κυριακή Γρίβα: «Επικίνδυνος ο δολοφόνος της – Μπαινόβγαινε σε όλα τα ψυχιατρεία της χώρας», λέει ο δικηγόρος του

    Στο OPEN μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/3) ο δικηγόρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα, Σπύρος Δημητρίου.

    Ο δικηγόρος του δράστη, χαρακτήρισε «επικίνδυνο» τον πελάτη του, τονίζοντας στη συνέχεια πως μπαινόβγαινε σε όλα τα ψυχιατρεία στην Ελλάδα, δημόσια και ιδιωτικά, με αποτέλεσμα να έχει εξεταστεί από εκατοντάδες γιατρούς.

    Παράλληλα ο δικηγόρος ανακοίνωσε ότι η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής έχει οριστεί να ξεκινήσει στις αρχές του Ιουνίου.

    «Έχει ιστορικό από το 2013 με διπολική διαταραχή, έκανε δηλαδή διαρκώς μανιακά και καταθλιπτικά επεισόδια, για αυτό έχει στο ιστορικό του, σε όλα σχεδόν τα ψυχιατρεία της χώρας ιδιωτικά και δημόσια, νοσηλείες για πολλές μέρες ή μήνες. Έμπαινε, έβγαινε, πάντα χαρακτηριζόταν επικίνδυνος», δήλωσε ο δικηγόρος του συμπληρώνοντας στη συνέχεια για τον εντολέα του: «Ο συγκεκριμένος ήταν επικίνδυνος, δεν λάμβανε την αγωγή του. Να σας πω το πιο στενάχωρο; Αυτό το πλάσμα, η Κυριακή ήταν η πιο στενή φροντίστρια του και προφανώς κάποια στιγμή και μπράβο της, αγανάκτησε. Αυτή τον πήγαινε σε γιατρούς και ψυχιατρεία».

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ