Λ. Οικονόμου, αποκλειστικά στο L&O: Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στον πολίτη (Bίντεο)

Αποκλειστικά στην κάμερα του L&O μίλησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, αμέσως μετά τα εγκαίνια του εντυπωσιακού περιπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΔΕΘ.
Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι το μήνυμα που εκπέμπει με την παρουσία της στη ΔΕΘ η Ελληνική Αστυνομία, είναι ότι «βρίσκεται κοντά στον πολίτη, στην υπηρεσία του πολίτη», τόνισε ο κ. Οικονόμου, «Είδατε ότι το περίπτερο της αστυνομίας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, τόσο για θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια του κυβερνοχώρου για τα παιδιά και τη νεολαία, όσο και για την οδική ασφάλεια».
«Θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια» συνέχισε ο κ. Οικονόμου, «για να προστατευτούμε από τα τροχαία δυστυχήματα, που είναι μια μεγάλη μάστιγα για τη χώρα, αλλά και να κάνουμε ασφαλές το διαδίκτυο, προσιτό στον πολίτη, αλλά να γνωρίζει για τους κινδύνους και να μπορεί να τους αντιμετωπίζει».
«Παράλληλα, θέλουμε να δείξουμε τον εκσυγχρονισμό της αστυνομίας με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τις δυνατότητες που έχει, ούτως ώστε ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής, διότι διαθέτει μια αστυνομία άρτια καταρτισμένη, αποτελεσματική, με πολύ αξιόλογο προσωπικό, το οποίο είναι στην υπηρεσία του», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες