Με λαμπρότητα η ορκωμοσία των νέων Μονίμων Λοχιών στη ΣΜΥ Τρικάλων – Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Τα πτυχία στους νέους μόνιμους λοχίες επέδωσε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος παρέστη χθες ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα.

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 192 μόνιμοι λοχίες, εκ των οποίων 165 από την Ελλάδα και 27 από την Κύπρο.

Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Μονίμων Λοχιών Τάξης 2022 «Ταγματάρχης (ΠΒ) Δημήτριος Κωστάκης», στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ.κ. Χρυσόστομος, παρέστησαν τα εγγόνια του ήρωα ταγματάρχη (ΠΒ) Δημήτριου Κωστάκη, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική στην απόκρουση των Ιταλικών επιθέσεων στο Καλπάκι κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940, τονίζεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Επίσης παρέστησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Λιούτας, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτριος Παπαστεργίου, ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΑ, o γενικός επιθεωρητής Στρατού – διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης, αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης, ο διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», αντιστράτηγος ‘Αγγελος Χουδελούδης, ο πλοίαρχος Πασχάλης Γκουνίδης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και φίλοι και συγγενείς των νέοορκισθέντων.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες