Λασίθι: Συγχαρητήρια ανακοίνωση των αστυνομικών για συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων στο Λασίθι, σε ανακοίνωση της, αναφέρει:

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας του Τ.Α. Ιεράπετρας οι οποίοι σήμερα το πρωί συνέλαβαν, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Υ.Α. Αγίου Νικολάου, έναν αλλοδαπό και μια ημεδαπή οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κάνναβης στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από νομότυπη έρευνα από αστυνομικούς του Τ.Α. Ιεράπετρας στην κατοικία των ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους εκατόν ενενήντα οχτώ γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης δέκα επτά (γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των διακοσίων εβδομήντα ευρώ. Με την μεθοδικότητά τους και τον επαγγελματισμό τους πρόσθεσαν ακόμη μια επιτυχία στην μάχη κατά των ναρκωτικών στην κοινωνία της Ιεράπετρας.

Η άοκνη προσπάθεια και επιμονή των αστυνομικών της Ιεράπετρας παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό που υπάρχουν συνεχίζουν και προσφέρουν το μέγιστο για την διατήρηση του αγαθού της ασφάλειας στο Νομό μας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες