Μαγνησία: Σκύλος επιτέθηκε σε μαθήτρια μέσα σε σχολείο – Την δάγκωσε στην πλάτη

Μία μαθήτρια έπεσε θύμα επίθεσης από έναν αδέσποτο σκύλο στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου Βελεστίνου, Μαγνησίας.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/03) την ώρα του διαλείμματος. Η μαθήτρια βρισκόταν στον χώρο του κυλικείου και καθόταν στο παγκάκι, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον αδέσποτο σκύλο που είχε μπει στο σχολικό προαύλιο. Της επιτέθηκε από πίσω, σκίζοντας το μπουφάν και τη μπλούζα που φορούσε και άρχισε να την δαγκώνει στην πλάτη.

Οι συμμαθητές της άρχισαν να φωνάζουν και επενέβη η εφημερεύουσα καθηγήτρια, διώχνοντας τον σκύλο και στη συνέχεια μετέφερε τη μαθήτρια στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Συχνό φαινόμενο τα αδέσποτα στο σχολείο

Συχνό φαινόμενο είναι η επίσκεψη αδέσποτων σκυλιών στο συγκεκριμένο σχολείο.

Πριν δύο μήνες αδέσποτο είχε επιτεθεί και σε καθηγητή του συγκροτήματος.

Εκπαιδευτικοί αναφέρουν ότι το πρόβλημα υφίσταται εδώ και χρόνια στο σχολείο παραμένει όμως άλυτο. Όπως επισημαίνουν αγέλες αδέσποτων μπαίνουν μέσα στο σχολικό προαύλιο, πολλές φορές και στις αίθουσες που μένουν ανοιχτές για να αερίζονται στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς, οι διευθυντές των δύο σχολικών μονάδων έχουν απευθυνθεί επανειλημμένως, εγγράφως και προφορικώς στον Δήμο Ρήγα Φεραίου ζητώντας λύση για τα αδέσποτα, μέχρι σήμερα όμως, το πρόβλημα παραμένει. Η απομάκρυνση των αδέσποτων ήταν και αίτημα των ίδιων των μαθητών κατά τη διάρκεια πρόσφατης κατάληψης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες