Μαυροειδάκος για ΔΕΘ: Έχουμε την πολιτική εντολή πλέον να αντιμετωπιστούν φαινόμενα ανομίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της ΔΕΘ, θα πραγματοποιήσουν οι αστυνομικοί. «Διεκδικούμε το επικίνδυνο του επαγγέλματός μας. Το ανθυγιεινό. Πρέπει για τους 130 νεκρούς που έχουμε να μας αναγνωριστεί, ότι το επάγγελμά μας είναι επικίνδυνο» δήλωσε ο Γεν. Γραμματέας του ΣΕΦΕΑΑ (ειδικοί φρουροί) Στράτος Μαυροειδάκο.
Παράλληλα, εκτίμησε ότι «θα είναι πιο ήρεμα φέτος τα πράγματα στη ΔΕΘ. Από πληροφορίες που έχουμε, κάτι ετοιμάζουν οι αντιεξουσιαστές, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει και η πολιτική εντολή να αντιμετωπιστούν αυτά τα φαινόμενα».
Απάντησε στις κατηγορίες της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γεροβασίλη, ότι δεν εργάζεται, προκαλώντας την: «Αν μου αποδείξει ότι έχω πάρει έστω και μια μέρα συνδικαλιστική άδεια, θα παραιτηθώ την επόμενη μέρα».
Και συνέχισε: «Το έργο της ήταν να μας κοροϊδέψει, που οι αστυνομικοί περιμένουν ακόμα να δουν στους λογαριασμούς τους τα αναδρομικά».
Διαβάστε επίσης:
https://lawandorder.gr/Article/47040/mavroeidakos-sto-lo-as-papsei-i-k-gerovasili-na-ascholeitai-me-tin-el-as-to-monon-pou-petyche-einai-na-koroidepsei-tous-eidikous-frourous/

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες