Μαυροειδάκος: Βορά στους χούλιγκαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ – Υπάρχουν ευθύνες

Ευθύνες στους υπεύθυνους που έστειλαν τους άνδρες της ΔΙΑΣ στους συγκεντρωμένους χούλιγκαν καταλόγισε ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.
Όπως υπογράμμισε, μιλώντας στον Σκάι, «οι συνάδελφοί μου βρέθηκαν βορά στους χούλιγκαν. Ειδικά ο αστυνομικός που έσωζε ζωές στο Μάτι, χτυπήθηκε μπαμπέσικα, από πίσω δέχθηκε μαχαιριές. Και είχε δίκιο που είπε “να δώσω τη ζωή μου σε καταδίωξη να προσφέρω ναι, αλλά όχι έτσι”».
Ο κ. Μαυροειδάκος σημείωσε ότι «δεν έπρεπε να πάει η ομάδα ΔΙΑΣ εκεί. Να πάνε στον πυρήνα των χούλιγκαν χωρίς εξοπλισμό. Πήγαν σαν πρόβατα για σφαγή. Σώθηκαν από θαύμα» είπε, και ζήτησε ένορκη διοικητική εξέταση για το «ποιος έδωσε εντολή. Υπάρχουν ευθύνες».
«Στη Μόρια έκαναν χρήση χημικών γιατί κινδύνευαν»
Ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών αναφέρθηκε και στα επεισόδια στη Μόρια. «Το μεγάλο πρόβλημα του μεταναστευτικού το αντιμετωπίζουμε εμείς, οι αστυνομικοί. Το “kill police”, που φώναζαν είναι γιατί τους μόνους που βρίσκουν ως φορέα εξουσίας είναι οι αστυνομικοί» υποστήριξε ο κ. Μαυροειδάκος, ενώ για τη χρήση χημικών ισχυρίστηκε πως: «Αν δεν έκαναν χρήση χημικών που κατηγορηθήκαμε και γι’ αυτό θα κινδυνεύαμε εμείς».
Υποστήριξε τέλος, ότι «Ο περιβόητος φράκτης είναι 10 χλμ. στον Έβρο και 160 χλμ. είναι αφύλακτα δεν μπορούν να σφραγιστούν πρέπει να βοηθήσει ο στρατός».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες