Με αναφορά σε Αντετοκούνμπο ανάληψη ευθύνης για βανδαλισμό σε εικόνες

Ανάληψη ευθύνης για τον βανδαλισμό εκκλησιαστικών εικόνων σε ιερό ναό στα Σεπόλια, με αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανάρτησαν αντιεξουσιαστές σε ιστότοπο αναρχικών ιδεών.
Συγκεκριμένα ο «Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών» που ανέλαβε την ευθύνη για τις φθορές σημείωσε: «Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χώρο αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του άγιου μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούνμπο – όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέι πολλές από τις ευλογημένες εικόνες».
Παράλληλα στρέφουν τα βέλη τους και στην ΛΑΕ, αναφέροντας: «Δεν ξεχνούμε ούτε τα αριστερά καθίκια της ΛΑΕ, που στήριξαν τον εθνικιστικό βούρκο των μακεδονομάχων, ούτε το αριστερό κράτος των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των εκκενώσεων καταλήψεων και των δουλεμπορικών, που έδωσαν ακόμα περισσότερη ώθηση στη σημερινή καταστολή». Τέλος δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στις καταλήψεις αναφέροντας:« Τις καταλήψεις δεν θα τις πάρετε ποτέ».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες