Μεντβέντεφ κατά Δύσης: «Είναι έκφυλοι και παλιοτόμαρα – Θέλουν το θάνατο της Ρωσίας και όσο ζω θα κάνω τα πάντα για να τους εξαφανίσω»

Ντμίτρι Μεντβέντεβ

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έκανε σήμερα το πρωί μια ανάρτηση στο κανάλι του στο Telegram, χρησιμοποιώντας ακραίους χαρακτηρισμούς, μιλώντας για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, μέσω της οποίας εκφράζει το μίσος του για τους «έκφυλους» και «μπάσταρδους» που θέλουν «νεκρή» την Ρωσία.

«Συχνά με ρωτούν, γιατί οι αναρτήσεις μου στο Telegram είναι τόσο σκληρές. Απαντώ, γιατί τους μισώ. Είναι έκφυλοι και παλιοτόμαρα. Θέλουν τον θάνατο μας, και της Ρωσίας. Όσο ζω θα κάνω τα πάντα για να τους εξαφανίσω», δήλωσε ο 56χρονος πρώην ηγέτης, χωρίς να διευκρινίσει ποιος ήταν ο στόχος των δηλώσεών του.

Ο Μεντβέντεφ δεν διευκρίνισε σε ποιούς αναφέρεται, αλλά το πιθανότερο, όπως επισημαίνει η εφημερίδα Kommersant εκφράστηκε με αρνητικές διαθέσεις στις ηγεσίες της Ουκρανίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ.

Για παράδειγμα στις 30 Μάιου έγραψε ότι σε περίπτωση πυραυλικών πληγμάτων σε ρωσικές πόλεις, η Ρωσία μπορεί να καταφέρει απαντητικά πλήγματα «σε κέντρα λήψης» «εγκληματικών αποφάσεων», μέρος των οποίων δεν βρίσκονται «καν στο Κίεβο».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες