Μουρμούρα βουλευτών για ανασχηματισμό: Τι ισχύει;

Άρχισε πάλι, μεσούσης της πανδημίας και μεσούσης της επιχείρησης «Ελευθερία» για τους εμβολιασμούς, η μουρμούρα βουλευτών για επικείμενο ανασχηματισμό, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη».
«Όχι πως πιστεύει κανείς ότι ο Πρωθυπουργός μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να κάνει ανασχηματισμό, αλλά ορισμένοι βουλευτές που έχουν μείνει απ’ έξω από την κυβέρνηση εξακολουθούν να θεωρούν ότι ήρθε η ώρα τους να προσφέρουν στο κυβερνητικό έργο. Και λένε ότι πρέπει να υπάρξει ένα ανακάτεμα της τράπουλας ώστε να χρησιμοποιηθούν και άλλα κοινοβουλευτικά πρόσωπα στην κυβέρνηση. Και όχι άλλοι τεχνοκράτες.
Οι φήμες είναι συνεχείς τόσο που ακούγονται και ονόματα, ποιος θα αναλάβει το τάδε υπουργείο, ποιος φεύγει από την κυβέρνηση, ποιος έρχεται και ποιος μετακινείται αναβαθμιζόμενος. Τίποτα όμως απ΄όλα αυτά δεν ισχύει διαμηνύουν άνθρωποι που είναι κοντά στον Πρωθυπουργό. Και όσοι ελπίζουν σε επικείμενο ανασχηματισμό δεν έχουν παρά να περιμένουν. Ίσως αυτή τη φορά να περιμένουν κάπως περισσότερο και βεβαίως όχι πριν από την κατάθεση του προϋπολογισμού. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν είναι όποτε και αν γίνει ανασχηματισμός, αυτός θα είναι περιορισμένος ή «διορθωτικός» (όπως θα τον ονομάσουν) και να μην περιμένουν να υπάρξει και “σεισμός”».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες