Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τρίτη διακοπή στη δίκη στο Εφετείο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Διεκόπη εκ νέου σήμερα η δική του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου στο Εφετείο για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Η δίκη διεκόπη για τις 8 Μαΐου λόγω ασθένειας του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου Αλέξανδρου Παπαιϊωαννίδη. Στην νέα διακοπή της δίκης η οποία είναι η τρίτη κατά σειρά συναίνεσε και η πολιτική αγωγή.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κατηγορούμενος πιλότος είπε στο δικαστήριο: «Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγορός μου δε μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας». Παράλληλα, συνεργάτιδα του γραφείου του κ. Παπαϊωαννιδη εισέφερε έγγραφα στο δικαστήριο από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη την Παρασκευή ο δικηγόρος.

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε τη διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων στις οποίες θα συμμετέχει.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ