Μυστήριο με την εξαφάνιση 44χρονου μετά από πανηγύρι στη Ναυπακτία – Αγνοείται εδώ και 4 μήνες

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση, του Παναγιώτη Κυριαζή 44 χρόνων, στα τέλη Ιουλίου, από το Άνω Νεόκαστρο Ναυπακτίας.

Στην ορεινή Ναυπακτία ταξίδεψε το «Τούνελ» της Παρασκευής για την εξαφάνιση ενός 44χρονου αγαπητού άντρα στην τοπική κοινωνία του Άνω Νεοκάστρου ύστερα από ένα πανηγύρι στην περιοχή το περασμένο καλοκαίρι.

Η ελπίδα είναι ότι ζει κάπου και λόγω αμνησίας μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε στο παρελθόν, δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής.

Ο Παναγιώτης γιόρταζε το εξιτήριο από την εντατική ενός φίλου του που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα και φεύγοντας έγινε και ο ίδιος θύμα παρόμοιου τροχαίου που του άφησε την παροδική απώλεια μνήμης. Την ημέρα της εξαφάνισής του, μετά το πανηγύρι του χωριού για την Αγία Παρασκευή, ξεκίνησε να κάνει μία βόλτα και έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Νεοκάστρου Δημήτρης Βασιλόπουλος, μίλησε στο «Τούνελ» για τον άνθρωπό τους, που όπως λέει ήταν αγαπητός σε όλους.

Συγκινημένοι και μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, οι θείοι του αγνοούμενου Παναγιώτη Κυριαζή, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» για τις εξαντλητικές έρευνες που κάνουν στην περιοχή.

Το «Τούνελ» ταξίδεψε και στη Ρόδο για τις δολοφονίες των ηλικιωμένων γυναικών από την οικιακή βοηθό και για την ανεξιχνίαστη δολοφονία του Γιώργου Καρυώτη στην μεσαιωνική πόλη. Η εκπομπή θα συνεχίσει την έρευνά της και θα ρίξει φως και σε αυτό το μυστήριο.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες