Νέα Ιωνία: Χορεύτρια κατήγγειλε τον σύντροφό της για βιασμό – Όπλα και τυφέτιο εντόπισαν αστυνομικοί

Μια καταγγελία γυναίκας για βιασμό της από τον σύντροφό της στην Νέα Ιωνία, αποκάλυψε ένα μίνι οπλοστάσιο που διατηρούσε παράνομα στο σπίτι που διαμένουν.

Το πρωί του Σαββάτου (1/10) η γυναίκα Ρουμανικής υπηκοότητας, χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο επί της Λεωφόρου Συγγρού, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό, δίνοντας την διεύθυνση του σπιτιού της.

Στο  σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που χτύπησαν την πόρτα την οποία άνοιξε ένας άνδρας. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών ο άνδρας ανέφερε πως δεν έχει γίνει κάτι επιλήψιμο με τους αστυνομικούς όμως να βλέπουν εντός του σπιτιού μια γυναίκα η οποία τους έκανε νοήματα.

Οι αστυνομικοί  εν τέλει μπήκαν στο σπίτι όπου εντόπισαν, δύο πιστόλια, ένα πολεμικό τυφέκιο και μια δίοπτρα, με δίποδο. Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Ιωνίας προκειμένου να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις, ενώ την γυναίκα αναμένεται να εξετάσει ιατροδικαστής έως το βράδυ προκειμένου να διαπιστώσει αν είχε πέσει θύμα βιασμού.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες