Νεαρή νοσηλεύτρια στη Κρήτη κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση!

Με έγγραφη καταγγελία προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, νεαρή νοσηλεύτρια περιέγραψε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από γιατρό.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, σύμφωνα τα όσα κατήγγειλε η νεαρή, ο γιατρός στο πλαίσιο επικοινωνίας προχώρησε σε ασεβή σχόλια και υπονοούμενα ερωτικού περιεχομένου, ενώ το συμβάν δεν σταματούσε μόνο στο σκέλος της επικοινωνίας, αφού η παρενόχληση συνεχίζονταν και εντός του Νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η ίδια άλλαξε και διεύθυνση κατοικίας, μετά από επίμονες ερωτήσεις του γιατρού για το που διαμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό, αφού έγινε γνωστό πως και άλλη νοσηλεύτρια είχε δεχτεί παρόμοιες παρενοχλήσεις.
Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε εγγράφως τα όσα συνέβησαν στις αρμόδιες διευθύνσεις των τμημάτων και την Διοίκηση ενώ άμεσα διατάχθηκε ΕΔΕ.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Λευτέρης Μαρκάκης, η υπόθεση αμέσως μετά την καταγγελία πήρε το δρόμο της και διατάχτηκε ΕΔΕ που θα αναδείξει τα όλα τα περιστατικά και στοιχεία της υπόθεσης τις επόμενες ημέρες.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες