Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Σήμερα καταθέτει ο γιατρός που είχε επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς οι αρχές ψάχνουν στοιχεία και επανεξετάζουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία.

Υπό αυτό το πρίσμα, μια νέα ομάδα ειδικών επανεξετάζει τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Για τους θανάτους των δύο παιδιών θα ληφθούν περίπου 60 καταθέσεις, ενώ αναμένονται τα πορίσματα για τα αίτια των θανάτων.

Να σημειωθεί, ότι χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε πως: «Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Δίπλα από την ανάδειξη των στοιχείων, οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ θα πάρουν πάνω από 60 καταθέσεις από γιατρούς και από πρόσωπα που εμπλέκονται, θα υπάρχει αξιοποίηση των ιατροδικαστικών ερευνών όλα αυτά θα τεθούν υπόψιν των αστυνομικών και ανακριτικών αρχών. Μέσα από αυτή την τραγική υπόθεση ας κρατήσουμε κάτι, οι πολίτες να εμπιστεύονται την Αστυνομία. Κανείς δεν γλιτώνει από το νόμο. Όπως και σε αυτήν την πολύ δύσκολη υπόθεση» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σήμερα καταθέτει ο γιατρός που είχε επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα

Σήμερα, αναμένεται μια πολύ σημαντική κατάθεση, αυτή του γιατρού που επανέφερε στη ζωή την 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία όμως στη συνέχεια έμεινε παραπληγική.

Ο αναισθησιολόγος που έδωσε 55 ολόκληρα λεπτά μάχη για να επαναφέρει τη Τζωρτζίνα θα καταθέσει σήμερα στην Ανακρίτρια στην Αθήνα. Όπως είχε πει, γνωρίζοντας το ιστορικό της οικογένειας και ότι είχαν χαθεί άλλα δύο παιδιά, έκλαιγε από συγκίνηση όταν κατάφερε να σώσει την Τζωρτζίνα.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες