Νίκος Βούτσης: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με κολπική μαρμαρυγή

Περιπέτεια με την υγεία του περνά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες καθώς υπέστη κολπική μαρμαρυγή. Συγκεκριμένα, ο 71χρονος βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πληροφορίες να αναφέρουν πως αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.

Η κολπική μαρμαρυγή αποτελεί τη συχνότερη αρρυθμία σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων. Αναπτύσσεται κυρίως σε υπερτασικούς ασθενείς, πνευμονοπαθείς και πάσχοντες από θυροειδοπάθεια και κύριο κλινικό εύρημα αποτελεί το αίσθημα παλμών (φτερούγισμα στο στήθος).

Θυμίζουμε ότι ο κ. Βούτσης αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια καρδιολογικά προβλήματα. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε νοσηλευτεί και πάλι στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου του είχε διενεργηθεί στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες