Στο Νιμτς ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Χαρδαλιάς

Το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός τόνισε την αδιάλειπτη συνεισφορά και την ουσιαστική συμβολή τού ιατρονοσηλευτικού και του διοικητικού προσωπικού στην εθνική προσπάθεια διασφάλισης της δημόσιας υγείας, σε μια παρατεταμένη, εξαιρετικά δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση, το ιατρονοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του ΝΙΜΤΣ για το αξιοσημείωτο έργο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δικαιούχους και σε μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού.

Τον υφυπουργό συνόδευσε ο υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΙΜΤΣ αντιστράτηγος ε.α. Αντώνιος Μυτιληνάκης και ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος, αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Νούλης, υποδέχθηκαν τον κ. Χαρδαλιά, με τον υφυπουργό να ενημερώνεται για την οργάνωση, τη λειτουργία, το έργο που επιτελείται στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Περιηγήθηκε στους χώρους των εξωτερικών ιατρείων, του τμήματος επειγόντων περιστατικών, των κλινικών, των εργαστηρίων και των διαγνωστικών τμημάτων, όπου συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, με ασθενείς και συνοδούς τους.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΝΙΜΤΣ Ευάγγελο Χαλκιά και την πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΝΙΜΤΣ «Αλληλεγγύη» Μαρία Χατζάκη.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες