Ντου των «Αδιάφθορων» σε πρώην διοικητή του τμήματος στη Σαντορίνη

Έρευνα στο σπίτι του πρώην διοικητή του αστυνομικού τμήματος στη Σαντορίνη πραγματοποίησαν στελέχη του εσωτερικών υποθέσεων στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης, που φέρεται να εμπλέκεται ο πρώην διοικητής.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα αστυνομικές πηγές το περασμένο Σάββατο (6/8) δίχως μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό ποια υπόθεση αφορά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι «αδιάφθοροι» έχουν εντοπίσει χρηματικό ποσό και διερευνούν τον τρόπο απόκτησής του, χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό προς ώρας.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε κατηγορηθεί για «διευκόλυνση παράνομης εξόδου από την χώρα υπηκόων τρίτης χώρας που δεν υποβλήθηκαν στον έλεγχο του άρθρου 5 Ν.4251/2014, από περισσότερους των δύο υπαιτίους, που ενήργησαν από κοινού και εκ κερδοσκοπίας, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρησης εξουσίας κατ’ εξακολούθηση, της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφίας με χρήση από υπαιτίους που διαπράττουν πλαστογραφίες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με όφελος άνω των 30.000 ευρώ, κατ’ εξακολούθηση και της συγκρότησης κατ’ εντολή σε εγκληματική οργάνωση που επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων του άρθρου 216 Π.Κ. και διευκόλυνσης παράνομης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από κερδοσκοπία» για την υπόθεση που αθωώθηκε αμετάκλητα, ενώ είχε εκδοθεί ανακοίνωση αποκατάστασης του, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες