15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου έπαθε τροφική δηλητηρίαση

    Τροφική δηλητηρίαση υπέστη ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (20/7) το γραφείο του.

    «Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου αναρρώνει από κρίση τροφικής δηλητηρίασης και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι για τις επόμενες τρεις ημέρες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

    Ο 75χρονος Νετανιάχου, αισθάνθηκε αδιαθεσία στη διάρκεια της νύχτας η οποία οφειλόταν σε φλεγμονή του εντέρου και αφυδάτωση, για τις οποίες λαμβάνει ενδοφλέβια αγωγή.

    «Ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών του, ο πρωθυπουργός θα ξεκουραστεί στο σπίτι τις επόμενες τρεις ημέρες και θα διαχειρίζεται τις κρατικές υποθέσεις από εκεί», πρόσθεσε το γραφείο του.

    Στον Νετανιάχου τοποθετήθηκε βηματοδότης το 2023. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο σε αφαίρεση προστάτη, αφού διαγνώστηκε με λοίμωξη του ουροποιητικού.

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ