Ο Χαρδαλιάς βρέθηκε στον Ναυτικό Σταθμό Βορείου Ελλάδος, στη Μεραρχία Υποστήριξης και στο Αμερικανικό Section της Επιχείρησης «Atlantic Resolve» στη Θεσσαλονίκη

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε σήμερα (18/11) τις έδρες της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) και του Ναυτικού Σταθμού Βορείου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τους Διοικητές της ΜΕΡΥΠ Υποστράτηγο Δημήτριο Μπουλομύτη και του ΝΣΒΕ Πλοίαρχο Παρίση Κανούτο ΠΝ για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων ο κ. Χαρδαλιάς συνομίλησε με τα στελέχη και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σχηματισμού και του Ναυτικού Σταθμού.

Επίσης, συναντήθηκε με τον επικεφαλής και στελέχη του Αμερικανικού Τμήματος που φιλοξενείται στην έδρα της ΜΕΡΥΠ, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Atlantic Resolve», με αποστολή την υποδοχή προσωπικού και εξοπλισμού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη και την παροχή υποστήριξης για τη μετέπειτα μετακίνησή τους σε τοποθεσίες στην Ευρώπη.

Κατά την επίσκεψη στη ΜΕΡΥΠ τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες