Νέος ναζιστικός χαιρετισμός από Πλεύρη στη δίκη της ΧΑ – Μίλησε για «αυνάνες της αριστεράς» (εικόνες)

Σε νέο, τρίτο κατά σειρά, ναζιστικό χαιρετισμό προχώρησε σήμερα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μέσα στο δικαστήριο όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο συνήγορος του Ι. Λαγού, αυτή τη φορά έγινε αντιληπτός από όλα τα μέλη της έδρας δικαστές της έδρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης, αμέσως μετά την εκφώνηση των κατηγορουμένων έλαβε το λόγο, μίλησε για «αυνάνες της αριστεράς» και χαιρέτισε ναζιστικά δηλώνοντας υποστηρικτής του Μεταξά.

«Κάποιες εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λαγός είναι πρώην Ευρωβουλευτής. Κάποιοι τον αποκαλούν δολοφόνο. Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας. Υπάρχει απόφαση δικαστική που λέει ότι ο Κων. Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους αυνάνες της αριστεράς. Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι» είπε. Η πρόεδρος από την πλευρά της, αναρωτήθηκε αν αυτή η συμπεριφορά ευνοεί τον εντολέα του, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλιο.

«Ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε την Μακεδονία στην κατοχή. Ακούσαμε για αυνάνες της Αριστεράς. Είναι ελεγχόμενος για το ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει» ανήκει στον Κώστα Παπαδακη και όχι στην εισαγγελέα  του απάντησε η εισαγγελέας της έδρας.

Δείτε εικόνες του Κωνσταντίνου Πλεύρη στη δίκη της Χρυσής Αυγής

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες