Ο Λύτρας απαντά στον Κούγια για τον 16χρονο Ρομά: «Ευτυχώς δεν είπε ότι ήταν θέλημα Θεού – Τον σέβομαι λόγω ηλικίας, να σταθεί στο ύψος του!»

Ο Απόστολος Λύτρας εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

«Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του κυρίου Κούγια. Καταρχάς θέλω να του επισημάνω, κάτι που προφανώς γνωρίζει, ότι ο κύριος Θεόδωρος Γιάνναρος ήταν αυτός που πρότεινε στον  κ. Δασκαλάκη να έρθει σε επαφή μαζί μου και να αναλάβω την υπόθεση τους, όπως και πράγματι έγινε. Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει ο κύριος Γιάνναρος κατ’  επανάληψη και δημοσίως.  να τον ενημερώσω δε, ότι όταν χειριζόμουν την υπόθεση, παρουσία και άλλων,  η κατηγορούμενη που τώρα εκπροσωπεί, μας ανέφερε ότι ο κύριος Κούγιας την πήρε τηλέφωνο και της ζητούσε να την αναλάβει.  Μπορεί λοιπόν ο κύριος Κούγιας να ρωτήσει την πελάτισσα του αν κάτι τέτοιο συνέβη, καθώς  και τι αυτή έλεγε σε εκείνο το στάδιο για τον νυν συνήγορο της. Περαιτέρω  να του επισημάνω, κάτι που επίσης γνωρίζει, ότι  δεν έχω ανάγκη από  δημοσιότητα. Όσον αφορά στην υπόθεση του άτυχου Ρομά, ευτυχώς αυτή την φορά δεν είπε  ότι ήταν ”θέλημα Θεού”. Ο κύριος Κούγιας είναι ένας δικηγορος που σέβομαι και επαγγελματικά και λόγω ηλικίας, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο ύψος του».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες