Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντιδρά στην αλλαγή επωνύμου της Λυδίας – «Χάθηκε η γονική επιμέλεια αλλά όχι η πατρότητα»

Ανήσυχος στο κελί του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», φοβούμενος ότι πιθανώς θα αποφασιστεί να μεταχθεί σε άλλες φυλακές για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για τη δολοφονία της Κάρολαιν, τη θανάτωση του σκύλου τους, καθώς και στην προσπάθεια εξαπάτησης των Αρχών.

Ο ίδιος επιθυμεί για μια σειρά λόγων να παραμείνει στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπως είπε στην εκπομπή ο συνήγορος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος είπε πως η πλευρά του συζυγοκτόνου περίμενε την επιμέτρηση της ποινής που τελικώς του επιβλήθηκε.

«Χάθηκε η γονική επιμέλεια αλλά όχι η πατρότητα»

Απαντώντας σε ερωτήματα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «έχει σπάσει και έχει κλάψει αρκετές φορές μπροστά μου, αυτό έγινε και στη διάρκεια της δίκης».

Πάντως, σε ό,τι αφορά δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, που θα εκκινήσει διαδικασίες για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας, ώστε να μην φέρει το επίθετο του δολοφόνου της μητέρας της, η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις της, είπε πως «χάθηκε η γονική επιμέλεια, αλλά δεν χάθηκε η πατρότητα» και συμπλήρωσε πως «δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία για την αλλαγή του επωνύμου του παιδιού, δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει. Χρειάζεται μια διαδικασία και να είναι και μεγάλο το παιδί. Είναι κάτι ιδιαίτερο».

«Η άποψη μου η προσωπική είναι πως δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτήν την περίοδο η αλλαγή του επωνύμου του παιδιού», τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης, λέγοντας πάντως ότι αυτή είναι περισσότερο η θέση του πελάτη του, τα συμφέροντα του οποίου αμείβεται για να προασπίζει.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες