Οι αστυνομικοί παρεμβαίνουν στο L&O: «Αγανάκτηση για την προσφυγή στο Σ.Τ.Ε της Π.Ο.ΑΞΙ.Α από αξιωματικούς των ΤΕΜΑ»

Διαβάζοντας την υπ’ αριθμ 79-2021 από 30/12/2021 ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΞΙ.Α διαπιστώνουμε ότι το συνδικαλιστικό όργανο ,στο οποίο είμαστε ενεργά μέλη εμείς οι αξιωματικοί προερχόμενοι από εξετάσεις εντός του σώματος Τ.Ε.Μ.Α , προσφεύγει νομικά στο Σ.Τ.Ε κατά της εξέλιξης μας με το νέο βαθμολόγιο.
Βέβαια το παρουσιάζει όλο αυτό με περιτύλιγμα δώρου δήθεν περί αρχών ισότητας ενώ φαίνεται ξεκάθαρα σε όλους μας ότι επιθυμεί να ευνοήσει κάποιες συγκεκριμένες κάστες αξιωματικών.
Τα μισά μέλη της Π.Ο.ΑΞΙ.Α όμως είμαστε εμείς οι αποκαλούμενοι Τεματζήδες, ανθυπαστυνόμοι και οι Υπαστυνόμοι με τα χρόνια.
Η Ένωση Αξιωματικών τυγχάνει ένωση μελών της? Δηλαδή προάγει τα συμφέροντα όλων των μελών της ανεξαρτήτου προέλευσης? Εγώ προσωπικά πάντως πήρα και παραπονέθηκα στα γραφεία τους και συνιστώ σε όλους να πράξουν το ίδιο.
Επίσης η διαγραφή πλέον από την Π.Ο.ΑΞΙ.Α και η εγγραφή μου σε άλλο συνδικαλιστικό όργανο που να μάχεται για το συμφέρον μας είναι πλέον μονόδρομος.
Ίσως με τις αιτήσεις διαγραφών να ενδιαφερθούν περισσότερο για εμάς τα μέλη τους γιατί σε λίγο θα καταντήσουν σωματείο μόνο Αστυνομικών Διευθυντών.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προκαλεί και πάλι ο Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε on air σε δημοσιογράφο – «Σιγά που σε εξόργισε – Άντε φύγετε από εδώ ανόητη» (βίντεο)
Βόρεια Εύβοια: «Κρατούσε τσεκούρι και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» – Τι λέει η γυναίκα που γλύτωσε από τον 40χρονο (βίντεο)
Καιρός: Λασποβροχή και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα – Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα την Αττική
Ο Τζόκοβιτς κόλλησε κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι του
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες