Οι «κυνηγοί» των χρηματοκιβωτίων εισέβαλαν τα ξημερώματα σε καφετέρια στο Χαλάνδρι

Στο Χαλάνδρι χτύπησαν τα ξημερώματα οι κλέφτες χρηματοκιβωτίων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O. Τα μέλη της συμμορίας ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο από καφετέρια γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, αλλά άρπαξαν και τα χρήματά από την ταμειακή μηχανή.

Οι δράστες στη 01:30 σήμερα τα ξημερώματα, παραβίασαν το πλαϊνό παράθυρο της καφετέριας στη Λεωφόρο Κηφισιάς, και ενώ ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός εισήλθαν στο εσωτερικό. Ερεύνησαν όλους τους χώρους αφαίρεσαν χρήματα από την ταμειακή μηχανή, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αποκόλλησαν το χρηματοκιβώτιο από το γραφείο της επιχείρησης.

Όπως φαίνεται από βίντεο που κατέγραφαν κάμερες ασφαλείας οι δράστες φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς τα Σίδερα Χαλανδρίου. Πρώτα στο σημείο έφτασε προσωπικό της εταιρείας σεκιούριτι και στη συνέχεια πληρώματα περιπολικών, αλλά και ο ιδιοκτήτης που δεν μπόρεσε να προσδιορίσει με ακρίβεια το χρηματικό ποσό που έκλεψαν οι “κυνηγοί”των χρηματοκιβωτίων. Την έρευνα για τον εντοπισμό των κακοποιών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες